Klinik Uzmanlıklar

ENGELSİZ BANKACILIK İÇİN DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYORUZ

 

Engellilerinde Bankacılık Hizmetlerinden yararlanmasını sağlayan, “19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 80 inci maddesi ile 93 üncü maddesinin ikinci ve dördüncü fıkralarına ve 1/7/2005 tarihli ve 5378 sayılı Engelliler Hakkında Kanunun 7. nci maddesine” dayanılarak bir Genelge hazırlanmış ve anılan tarihte yayınlanmıştır.

Bu Genelge/Yönetmeliğin amacı, bankacılık hizmetlerinin (Fiziksel ve Bilişsel) engelli müşterilerin erişim ve kullanımına uygun hale getirilmesine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Danışmanlık hizmeti olarak, Türkiye'de faaliyet gösteren BİRUNİ EDO ARAP-TÜRKİYE Bankasının Genel Müdürlük ve 4 ayrı ildeki 7 şubesinde, Engelli müşterilerin erişim ve kullanımını sağlayan fiziksel düzenlemelerin yapılmasında ve uygulanmasında danışmanlık hizmetleri yapmıştır.

Ayrıca A&TBANK Web sitesi ve İnternet Bankacılığının da, İşitme-konuşma ve Görme engelliler için erişilebilir/kullanılabilir olmasını düzenlemiş ve uygulanmasına danışmanlık hizmeti vermiştir.

 

Bankamızda WEB sitesi ve İNTERNET Bankacılığı adına;

  • İnternet bankacılığı bireysel ve kurumsal linkler düzenlenerek okunabilir hale getirildi
  • İletişim formları düzenlendi ve okunabilir hale getirildi
  • Tüm formlara repcaptcha entegre edildi
  • Web sitesindeki bütün alanlara büyütme-küçültme butonu eklendi.
  • Bireysel ve kurumsal başvuru formlarının dokümanları ekran okuyucuları tarafından okunabilir hale getirilip doldurulabilir pdf formatına çevrilmiştir.

Hayırlı olsun, Hayırlar getirsin engelli dostlarımızın hayatına

BİRUNİ EDO