Klinik Uzmanlıklar

“SUSMAYI SEÇİYORUM” KİTABI BİRUNİ EDO YAYINLARINDAN ÇIKTI

SUSMAYI SEÇİYORUM “ANLAMAK VE ANLAŞILMAK” Etkili iletişim Becerileri kitabı BİRUNİ EDO yayınlarından çıktı. BİRUNİ EDO Eğitim Koordinatörü Öğr.Gör.Mustafa ÖZTÜRK’ün uzun yıllardır Etkili İletişim alanındaki çalışmalarının (sunum,konferans ve seminerleri) titiz bir çalışmayla kitaplaştırıldığı bu çalışmayı kütüphanenizde mutlaka bulundurmalısınız.

ANLAMAK VE ANLAŞILMAK ADINA

Başkalarının hayatına ilişkin bir şey yapmadan önce onları sevmelisiniz. İnsanların kendilerini iyi hissetmelerine ve gelişmelerine yardımcı olmak konusunda en etkili faktör sevgidir. Yanınızdaki insanlara sevgi ve ilgi göstermek için zaman ayırın, sizin için ne anlam ifade ettiklerini onlara söyleyin. Asla onlar için hissettiklerinizi bildiklerini sanmayın, bunu onlara tekrar tekrar söyleyin. Sevginizi yarına saklamayın, zira yarın çok geç olabilir!

Karşınızdaki insanın sizden neler beklediğini bilmelisiniz. Bunu bildiğinizde karşınızdakine hakkını sevgiyle teslim edin, onun yansıttığı kişiliği kabul edin, ona seçim hakkı tanıyın. Karşınızdakini asla utandırmayın. Karşınızdaki kişiler sizden övgü ve onay beklerler, bu beklentilerini karşılıksız bırakmayın.

Karşınızdakine doğru bilgi verin, onu iyi dinleyin; ona da size yardım etme fırsatı verin.

“ETKİLİ İLETİŞİM” için “Anlaşılan” ve “Anlayan” olun! Bunun için davranışlarınızda tutarlı olun.

Kısaca G-Ü-L-Ü-M-S-E- şeklinde formüle ettiğimiz etkili iletişim davranışlarını karakterinizin bir parçası haline getirin:

 

BİZİ ARAYIN SİPARİŞLERİNİZ İÇİN;

MOBİL TEL: 0533 689 73 62 – Tel: 0216 328 28 38 

e-mail; biruni@biruniegitim.com- biruniegitim@gmail.com

Adresimiz:

  • Kısıklı Mahallesi Rehber Sokak No:28/1 Büyük Çamlıca/Üsküdar-İstanbul

NOT: On(10) adet ve üzeri siparişlerde %25 indirim uygulanmaktadır.